INTREBARI DESPRE PRODUSE SI COMENZI

Care este Comanda minima?

Comanda minima este de 50 lei; sub aceasta valoare comenzile nu pot fi plasate. Sistemul nu permite inregistrarea cumenzilor cu o valoare mai mica de 50 lei.

Cum pot cauta un anumit produs in magazinul www.giada-rome.com?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea dreapta-sus a site-ului. Introduceti codul sau numele produsului cautat si vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Giada Rome ( www.giada-rome.com ) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de reprezentant?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, la sectiunea "observatii" , veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Cum se face plata produselor comandate?

Plata produselor comandate se face in sistem ramburs, in momentul in care receptionati coletul de la posta sau curier. NU se poate plati la o data ulterioara receptionarii comenzii.


ADMINISTRAREA CONTULUI DE REPREZENTANT

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail (toate datele de contact le gasiti pe site sau pe spatele catalogului Giada Rome) si in cel mai scurt timp parola dumneavoastra va va fi resetata si comunicata. Ulterior, dupa logare, veti avea posibilitatea sa va schimbati parola, dupa propria dorinta, in sectiunea "Schimba parola", din contul dumneavoastra.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de reprezentant, aveti mai multe optiuni: ne puteti transmite modificarile, telefonic sau prin e-mail; de asemnea puteti sa faceti aceste modificari, singuri, in contul dumneavoastra la sectiunea Detalii cont.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe site-ul www.giada-rome.com , nu este necesar sa va creati un cont de utilizator. Puteti cumpara orice produse, indiferent daca aveti sau nu cont.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda efectuata, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp posibil. Deoarece Giada Rome, incearca sa va ofere servicii exceptionale, comenzile pot fi procesate si expediate chiar in aceeasi zi. Din acest motiv este indicata modificarea comenzii, in cel mai scurt timp.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate, in propriul cont, accesand sectiunea "Comenzile mele".


INTREBARI DESPRE CATALOGUL GIADA ROME

Cum si in cat timp primesc catalogul de la inscrierea ca reprezentant?

Dupa ce v-ati inscris ca reprezentat Giada Rome, in aproximativ o saptamana, veti primi, in mod gratuit, prin posta, Catalogul Giada Rome, valabil in momentul inscrierii dumneavoastra.

Cate cataloage Giada Rome pot primi?

Puteti primi in mod gratuit, un singur catalog Giada Rome. Daca doriti mai multe cataloage, aceste pot fi comandate contracost. Pe site-ul www.giada-rome.com puteti gasi pachete de cataloage la preturi speciale.

Daca sunt preprezentant Giada Rome, voi primi fiecare numar al catalogului?

Daca sunteti reprezentant Giada Rome, veti primi gratuit, prin posta, in mod automat, noul catalog, numai daca aveti calitatea de reprezentant activ, mai exact daca ati efectuat cel putin o comanda in ultimile 2 luni (cel putin o comanda pe campanie – fiecare numar al catalogului Giada Rome fiind valabil 2 luni)

Daca nu sunt reprezentant activ, pot primi catalogul?

Daca nu sunteti reprezentant activ (adica nu ati facut cel putin o comanda in ultimele 2 luni), puteti primi un singur catalog, gratuit, prin posta, doar daca il solicitati in mod expres, telefonic sau prin e-mail.


INTREBARI GENERALE

Cum procedez daca nu mai vreau sa fiu reprezentant Giada Rome?

Daca nu mai doriti sa fiti reprezentati Giada Rome, puteti sa ne comunicati acest lucru telefonic sau prin e-mail. Datele si contul dumneavoastra vor fi sterse si nu veti mai primi newslatter-e sau materiale promotionale Giada Rome.

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne telefonic sau prin e-mail.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.