Produsele se livreaza prin Curier rapid.
Taxa de expediere prin Curier este de 17 RON.

Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 1-2 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.

PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta)

*Valoarea minima a unei comenzi este 50 RON

Politica de RETUR

Conform Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Respectand legislatia in vigoare, pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre Giada Rome, va rugam ca in primul rand sa ne contactati la numarul 0736.436.911 si sa ne scrieti un e-mail la adresa office@giada-rome.com, pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), indiferent de motiv, fara sa prezinte urme de utilizare, purtare sau deteriorare, de orice fel, in termen de 15 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA EXPEDIERII acestora (mai exact, in termen de 15 zile calendaristice de la data la care comanda a fost procesata si expediata - data care poate fi verificata oricand in contul dumneavoastra personal de pe site-ul www.giada-rome.com), fara penalitati.

De asemenea, o data cu produsele care se doresc a fi returnate, se vor returna si eventualele cadouri si / sau beneficii, care au fost oferite sub forma de promotii, sau pentru atingerea unor praguri legate de valoarea comenzii, in cazul in care fara produsele returnate, promotiile nu s-ar mai fi aplicat sau pragurile legate de valoarea comenzii nu ar mai fi fost realizate.

Cheltuielile directe de returnare (plata transportului pentru retur) vor fi suportate in totalitate de cumparator; pentru a reduce costurile de retur va sugeram sa expediati produsele prin serviciul de mesagerie al Postei Romane. Coletul cu produsele returnate trebuie, in mod obligatoriu expediat, fara ramburs. Coletele trimise cu ramburs nu vor fi acceptate si astfel procedura de returnare a produselor nu va putea fi realizata cu succes.

Dupa returnarea produselor, conform prevederilor de mai sus, cumparatorul poate opta pentru una dintre cele 3 solutii de mai jos:

1. Returnarea contravalorii marfii - care se va face prin mandat postal sau transfer bancar numai dupa primirea si verificarea produselor returnate si numai daca acestea nu prezinta urme de utilizare, purtare sau deteriorare.
2. Inlocuirea produsele returnate, in limita valorii acestora, cu orice alte produse aflate in oferta Giada Rome.
3. Scaderea contravalorii produselor returnate, la comanda urmatoare.