Inscrie-te chiar azi ca reprezentant Giada Rome!

Inscrierea este GRATUITA, iar catalogul il primesti GRATUIT la inscriere!
Nu esti obligat sa faci comanda in fiecare luna!
Beneficiezi de reduceri intre 20-35% la orice comanda daca esti inscris in baza noastra de date! Inscrierea dvs. ca reprezentant Giada Rome nu presupune niciun fel de obligatie materiala sau de alta natura; datele furnizate vor fi strict confidentiale si folosite doar in scopul informarii dvs. despre noutatile aparute. Inscrierea in baza noastra de date reprezinta acordul dvs. de a primi materiale informative/publicitare din partea companiei Giada Rome.

Cine suntem?

Compania noastra comercializeaza o gama larga de bijuterii, accesorii si produse cosmetice. Ca reprezentant Giada Rome beneficiati de o reducere intre 20%-35% la fiecare comanda efectuata. De asemenea recomandand produsele noastre si altor persoane puteti beneficia de bonusuri suplimentare.
Giada Rome nu isi promoveaza produsele printr-o structura denumita clasic "Multilevel Marketing", structura de reprezentanti este delimitata pe nivele, singurul ei scop fiind acela de organizare mai eficienta, a comenzilor si a reducerilor acordate clientiilor nostri.

Avantajele echipei noastre

-Oferim o colectie variata de bijuterii pentru toate varstele, unele modele putand fi gasite exclusive in cadrul companiei noastre. Catalogul Giada Rome apare bilunar (2 luni fiind perioada unei campanii).
- avem un sistem foarte simplu si accesibil de acordare al bonusurilor.
- costul expedierii comenzii este de 6 Ron ( prin Posta Romana) si 10 ron prin Fan Curier.
- valoarea minima a unei comenzi este de 50 Ron.
- nu sunteti obligat/a sa faceti comanda in fiecare luna
- castigul dumneavoastra creste proportional cu valoarea comenzii.

Care este castigul dvs?

Castigul se calculeaza dupa o schema foarte simpla: Totalul comenzii (pret platit de client / pretul de catalog) minus totalul comenzii redus (pretul redus platit de dvs la ridicarea coletului)

Vanzari Discount Castig Exemplu
50-150 RON 20% 30 Ron Calculat pt. vanzare de 150 ron
150-300 RON 25% 75 Ron Calculat pt. vanzare de 300 ron
301-500 RON 30% 150 Ron Calculat pt. vanzare de 500 ron
Peste 500 RON 35% - -

Cum ma inscriu ca reprezentant?

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul din sectiunea “inscriere” prezent pe site-ul nostru. Daca nu aveti coordonator lasati liber campul “ Cod Coordonator”.
Dupa ce efectuati inscrierea veti primi un cod unic de reprezentant Giada Rome, de indata ce primiti codul puteti incepe sa efectuati comenzi si sa beneficiati de reducere.
De asemenea dupa inscriere veti primi la adresa mentionata si varianta tiparita a catalogului de bijuterii si accesorii Giada Rome.
De asemenea inscrierea se poate realiza telefonic la oricare dintre numerele:
031.434.35.81 (retea fixa)
0763.358.302 (retea cosmote)
0736.436.911 (retea RDS-RCS)

Cum recomand alte persoane pentru a deveni reprezentanti Giada Rome?

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de inscriere de pe prima pagina a site-ului nostru www.giada-rome.com (sectiunea inscriere) cu datele persoanei pe care doriti sa o inscrieti in echipa dvs. In ultimul camp “Cod Coordonator” treceti codul dvs unic de reprezentant, cod pe care il primiti in momentul inscrierii.

Pe langa castigul datorat comenzii efectuate de catre dumneavoastra, va puteti mari venitul si prin formarea unor colaboratori (prin recomandarea altor persoane, a bijuteriilor Giada Rome).
Nivele de acordare a bonusului:
Nivel 1- 12%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2%
Nivel 4- 1%
Daca inscrieti reprezentanti, iar comanda efectuata de catre acestia, impreuna cu dvs., depaseste valoarea de 500 RON intr-o luna calendaristica, veti primi 12 % din valoarea totala a comenzilor efectuate de reprezentantii dumneavoastra.
Daca reprezentantii dumneavoastra inscriu la randul lor alti reprezentanti, veti castiga 5 % din valoarea comenzii efectuate de catre acesti reprezentanti (numiti si reprezentanti din generatia a 2-a); acelasi sistem se aplica si pentru nivelele 3 si 4

Cum devin CLIENT PREMIUM :

Orice reprezentant ce atinge individual target-ul de 600 ron lunar (valoarea platita pentru comenzi, mai exact "valoarea ce apare in contul dumneavoastra la sectiunea comenzi",nu pretul de catalog), va beneficia luna urmatoare de o reducere suplimentara de 10% aplicata sumei ramase de plata. Reducerea suplimentara de 10% se aplica la orice comanda efectuata in acea luna, EXCEPTIE FACAND PRODUSELE AFLATE IN SECTIUNEA "LENJERII DE PAT" (pentru produsele din aceasta categorie, NU se acorda reducerea suplimentara de 10%, reducerea maxima putand fi de 35%) EXEMPLU: daca o persoana efectueaza comenzi cumulate de 600 ron pe luna septembrie, se va califica pentru programul CLIENT PREMIUM pe luna octombrie; astfel daca in luna octombrie va efectua o comanda de 500 ron, pe langa reducerea de 35 % va primi suplimentar o reducere de 10 %, calculata astfel:
Comanda efectuata de 500 ron => reducere 35% => ai de plata 325 ron (economisesti 175 ron). Dar pentru ca esti Client Premium => SUPLIMENTAR 10% REDUCERE din cei 325 ron de plata => adica o reducere suplimentara de 32,5 ron. In final platesti doar 292,5 ron din comanda de 500 ron, ceea ce reprezinta o reducere totala de 41,5%.
Reducerea suplimentara de 10% se aplica pentru toate comenzile efectuate in luna in care sunteti Client Premium, indiferent de valoarea comenzilor sau reducerilor aplicate (respectiv 20%, 25%, 30%, 35%). Daca un reprezentant care este CLIENT PREMIUM atinge target-ul de 600 ron si in luna urmatoare (noiembrie), acesta va beneficia de programul Client Premium si pentru luna care urmeaza (decembrie).

Conditii de acordare a bonusului:

Pentru a beneficia de bonus trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa atingeti impreuna cu echipa dvs.(nivel 1 - 4) targetul de 500 ron in fiecare luna calendaristica
2) trebuie sa fiti reprezentant activ: sa aveti efectuata o comanda de minim 50 ron, la 2 luni calendaristice. ATENTIE: daca un cont este inactiv bonusul nu se acorda in lunile de inactivitate, chiar daca se indeplineste target-ul de 500 ron. Toate detaliile despre echipa dvs. si activitatea acesteia pot fi aflate oricand accesand contul dvs.
3) bonusul acumulat pe o luna calendaristica poate fi folosit incepand cu data de 15 a lunii urmatoare. Conditia beneficierii de bonus, dupa data de 15 a lunii urmatoare, este ca toate comenzile efectuate in cursul lunii precedente sa fi fost receptionate si achitate. Daca o persoana se califica pentru bonus trebuie sa trimita o solicitare de acordare a bonusului pe adresa de e-mail office@giada-rome.com . In cazul in care nu se trimite solicitarea bonusul nu va fi alocat din oficiu.
4) bonusul nu se acorda retroactiv (din urma) in lunile de inactivitate. Bonusul incepe sa se acumuleze din ziua in care se reactiveaza contul.

Important:

Bonusul este valabil si poate fi folosit in maxim 2(doua) luni de la primirea lui.
Coordonatorul este responsabil de activitatea reprezentantilor sai; in cazul in care un reprezentant nu ridica coletul comandat, taxele de expediere/retur vor fi retrase din bonusul acumulat.

Conturile de COORDONATOR care nu au niciun fel de activitate in ultimele 6 luni, vor fi inchise, iar membrii echipei vor fi transferati. Daca ulterior, se doreste reluarea colaborarii cu Giada Rome, fostul coordonator va putea sa isi faca un nou cont simplu de reprezentant, iar daca va fi activ 3 campanii consecutive, va putea fi din nou compatibil pentru calitatea de COORDONATOR si va putea sa-si construiasca o noua echipa.

Cand se suspenda un cont

- Orice cont dublat va fi sters ramanand valabil doar primul cont creat fara anuntarea in prealabil a reprezentanului sau a coordonatorului.
- contul unui reprezentant poate fi suspendat daca se primesc mai multe reclamatii de la persoane care au fost inscrise fara acordul lor sau fara a cunoaste activitatea companiei.
- contul unui colaborator va fi suspendat daca acesta:
a) are comportament inadecvat fata de personalul companiei
b) aduce prejudicii companiei

Termeni si conditii

Odata efectuata inscrierea in reteaua unui coordonator nu se va putea efectua transferul in alta retea. (reprezentantii inscrisi independent pot solicita trecerea in reteaua unui coordonator) Daca un reprezentant Giada Rome nu a ridicat produsele comandate contul acestuia va fi blocat permantent, iar colaborarea va inceta, acesta nemaiavand posibilitatea de a efectua comenzi in viitor.