TERMENI SI CONDITII

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.giada-rome.com proprietatea S.C. Giada Rome Trading SRL, societate comerciala cu sediul in Popesti-Leordeni, str Pantazica gabriel nr 7, Ilfov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/1579/2011, CUI 28619091 , atribut fiscal RO, avand contul bancar nr. RO38INGB0000999903983823 deschis la ING Bank, tel. 0754 429 970 , adresa de e-mail office@giada-rome.com. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre tine a prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila. Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.giada-rome.com inseamna ca esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site.

Produsele:

Produsele comercializate de giada-rome.com sunt produse noi, ambalate de giada-rome.com si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta prezentata pe site. Imaginile publicate pe site pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect in functie de setarile monitorului/telefonului mobil). De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia in vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea, pot interveni erori de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Preturile produselor includ Taxa pe valoare adaugata (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Dreptul de autor giada-rome.com

Intregul continut al site-ului Giada Rome - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Giada Rome si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Giada-rome.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.giada-rome.com numai in limitele metionate in prezentul document.

Conciliere interna gratuita:

In cazul in care exista probleme referitoare la o comanda, puteti beneficia de o conciliere interna gratuita cu Filip Cristina, PR and Marketing manager. Va rugam sa o contactati pe adresa de e-mail office@giada-rome.com

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid. Pentru comenzi peste 200 Lei transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 200 Lei taxa de transport este de 17 Lei (TVA inclus).

In cazul in care optezi pentru livrare in zile sau ore preferentiale, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii. Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

Termenul de livrare se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.
In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor,(conform ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii), numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Mai multe detalii despre dreptul de returnare a produselor gasiti la Politica de retur.