Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a comanda:

1 Comanda online
2 Comanda telefonica: Telefoane: 0763.358.302
3 Comanda prin e-mail:  office@giada-rome.com

Comanda online

Odata ce ati identificat  produsul care va intereseaza, dati click pe fotografia lui, pentru a ajunge la pagina respectivului produs. In aceasta pagina puteti alege marimea (daca este cazul) si cantitatea dorita, dupa care apasati butonul "Adauga In Cos" Imediat veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea de a lansa o comanda ferma, de a continua cumparaturile cu posibilitatea de a adauga si alte produse in cos sau, in cazul in care doriti, sa lansati comanda mai tarziu,

De asemenea, din pagina cosului de cumparaturi mai puteti modifica numarul de produse cumparate sau sterge anumite produse din cos.

In timpul cumparaturilor, pentru a putea revedea lista si numarul produselor cumparate, puteti oricand apasa pe "Cosul meu" din meniul de sus.

Pentru lansarea comenzii dati click pe butonul "Trimite Comanda" si urmati pasii de autentificare si de validare a informatiilor solicitate, comanda urmand sa fie trimisa la apasarea butonului "Trimite Comanda"

Taxa de transport este de 17 Ron prin Curier; Comenzile de peste 200 Ron beneficiaza de transport gratuit prin posta sau curier (in aria de acoperire Fan Courier).

Coletul va fi livrat in cel mai scurt timp posibil, urmand ca dumneavoastra sa platiti cand ridicati coletul(ramburs).